Auto

Pall-Ex vrea să investească într-un nou depozit în Bacău peste 7,5 mil. lei

Danor Ionescu,  CEO Pall-Ex România:
Sunt multe provocări deoarece nu avem autostrăzi şi trebuie să eficientizăm pe cât posibil. Dacă aveam autostrăzi nu mai investeam într-un hub la Bucureşti, ţara era mult mai rapid şi mai ieftin de traversat.

Danor Ionescu, CEO Pall-Ex România: Sunt multe provocări deoarece nu avem autostrăzi şi trebuie să eficientizăm pe cât posibil. Dacă aveam autostrăzi nu mai investeam într-un hub la Bucureşti, ţara era mult mai rapid şi mai ieftin de traversat.

Autor: Bogdan Alecu

02.12.2014, 00:05 1048
Compania de logistică Pall-Ex va construi un nou hub regional în Moldova, în judeţul Bacău, care va avea o suprafaţă de 1.100 mp şi va completa portofoliul actual, care cuprinde un hub principal la Sibiu şi unul secundar la Bucureşti.
 
„Iniţial va fi o investiţie de 350.000 de euro (1,5 mil. lei) în echipament şi sisteme, iar în 2016 in­tenţionăm să şi construim, iar atunci valoarea se va ridica la 1,7 mil. euro (7,5 mil. lei)“, a spus Danor Io-nescu,  CEO la Pall-Ex România, care mai deţine şi funcţia de Group CEO Logistics în cadrul companiei de transport şi logistică Delamode Group, care de asemenea este parte a reţelei Pall-Ex.
 
Pall-Ex este un serviciu de curierat de marfă paletizată, lansat pe piaţa locală la 1 decembrie 2011, prin intermediul Pall-Ex România. Serviciul este o franciză din Europa de Vest, care s-a extins din Marea Britanie, Franţa, Spania, Italia, Polonia şi România, iar acum se lucrează la Pall-Ex Turcia, Scan­dinavia, Cehia, Slovacia. Serviciul Pall-Ex a fost lansat la 1 decembrie 2011 în România prin intermediul companiei Pall-Ex România, ce deţine franciza acestuia.
 
Prin intermediul Pall-Ex sunt transportate mărfuri ambientale generale, care nu necesită tempe­ratură controlată, cum ar fi echipa­mente electronice, televizoare, IT&C, mobilă, echipamente de baie sau generatoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO