Auto

Peugeot 108: imagini şi informaţii oficiale cu noua citadină franceză. Galerie FOTO

Peugeot 108

Peugeot 108

Autor: Iulian Dnistran

18.02.2014, 16:53 1321

Peugeot 108 este modelul pe care francezii de la PSA îl vor prezenta la Salonul Auto Geneva 2014 ca înlocuitor pentru micuţul Peugeot 107, care se produce de aproape 10 ani fără schimbări majore.

Destinat traficului urban, noul Peugeot 108 va fi disponibil în două variante de caroserie: hatchback (cu trei sau cinci uşi) şi cabrio (cu trei sau cinci uşi) sau, după cum îi spun francezii, TOP! Convertible. Sună bine, însă, la fel ca în cazul celorlalte maşini mici de oraş, noul Peugeot 108 e decapotabil doar pe jumătate, fiindcă are un acoperiş din material textil care poate fi deschis, în vreme ce structura metalică a plafonului rămâne la locul ei.

Mai mult, modelul care a fost cunoscut până acum pentru popularitatea sa în rândul companiilor cu flote datorită costurilor scăzute intră acum în era individualizării. Altfel spus, noul Peugeot 108 poate fi personalizat în moduri în care vechiul 107 putea doar să viseze. Mai exact, clienţii pot alege acum culori diferite pentru caroserie şi acoperiş, precum şi una dintre cele şapte teme disponibile pentru exterior şi una dintre cele trei „ambianţe” pentru interior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO