Auto

Raiffeisen Leasing caută clienţi printre transportori

Autor: Liviu Chiru

02.06.2011, 14:55 193

Raiffeisen Leasing, un jucător de top zece în industrialeasingului financiar, încearcă să câştige teren pe segmentultransportarilor, venind cu o ofertă de finanţare prin care oferătrei luni de graţie la plata principalului, dar şi o dobândăpreferenţială pentru camioanele de peste 3,5 tone.

În cadrul promoţiei pot fi finanţate atât camioanele noi cât şicele achiziţionate la mâna a doua.

"Clienţii beneficiază de gratuitate la asigurarea Casco înprimele trei luni ale contractului şi trei luni de graţie la platacapitalului. Cele trei luni de graţie la plata capitalului sutstabilite de către client. În aceste luni, clientul achită doardobânda, nu şi rata de capital", spun reprezentanţii RaiffeisenLeasing.

Compania percepe o taxă de management de 1,4% din preţul deachiziţie fără TVA. Dobânda este calculată în funcţie deindicatorul Euribor la 3 luni plus o marjă de 6,4 puncteprocentuale pentru autovehiculele noi. În cazul autovehiculelorrulate, marja este de 7,4 puncte procentuale. Avansul este deminimum 15%, iar valoarea reziduală de 10%. Perioada maximă definanţare este de 60 de luni de la prima înmatriculare aautovehiculului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO