Auto

Subaru, de patru ori mai mult in 2003

28.01.2004, 00:00 18



Anul trecut Radacini Auto Trading, unic importator Subaru pentru Romania a vandut peste 200 de automobile, in crestere de aproape 4 ori fata de anul 2002. Cel mai vandut model a fost Forester, care reprezinta 73% din vanzari, urmat de modelul Impreza, cu 18%. Subaru a inceput sa fie importata in Romania de catre Radacini Auto Trading in anul 2001, insa intrarea oficiala pe piata s-a facut in septembrie 2002. "Anul 2003 a fost doar inceputul expansiunii marcii Subaru in Romania. Daca conditiile referitoare la taxa vamala nu se vor schimba, ne propunem ca anul viitor sa urmam acelasi trend" spune Claudiu Stan, director general Radacini Auto Trading. Potrivit acestuia, anul acesta va fi lansat oficial modelul Outback si va fi dezvoltata reteaua de dealeri in tara.



Radacini Auto Trading face parte din grupul Radacini, alaturi de comapnii precum Radacini sau Radacini Leasing, care au vandut anul trecut aproape 3.700 de automobile Daewoo. Pe langa aceasta grupul Radacini, importa pe piata romaneasca stivuitoare si alte echipamente industriale produse de Daewoo Heavy Industries.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO