Auto

Tal Lahav, CEO New Kopel Group: România are un potenţial imens când vine vorba de turism. Activităţile noastre de închiriere de maşini cresc de câţiva ani cu peste 10% de la an la an

Tal Lahav, CEO New Kopel Group: România are un...

Autor: Ştefan Stan

18.05.2017, 11:32 260

Românii nu se vor întoarce înapoi în ţară doar prin mărirea salariilor sau prin oferirea unor avantaje. Guvernul trebuie să se implice mai mult în proiectele pe termen lung. Trebuie să investim în salarii, dar trebuie majorarea salariilor minime nu poate compensa lipsa unor investiţii pe termen lung, a spus Tal Lahav, CEO New Kopel Group, la Conferinţa ZF Auto&Logistică 2017.

În 2016 au fost produse 72 de milioane de maşini, cu 5% mai multe decât în 2015. Piaţa românească a crescut cu 21% la maşinile noi.

”Este un optimsim clar în piaţă. Noi ca furnizori de servicii beneficiăm de asta. Vedem că este multă încredere, sunt salarii mai mari, angajaţi mai încrezători în legătură cu perspectivele lor şi cu siguranţa jobului. Vedem o creştere a creditării de asemenea pe segmentul auto.”

Una dintre problemele identificate de Lahav a fost cea a turismului, despre care spune că nu este dezvoltat prea bine în România, atât din perspectiva infrastructurii, cât şi din partea guvernului. România are un potenţial imens în turism. Activităţile noastre de închiriere de maşini cresc de câţiva ani cu peste 10% de la an la an, dar potenţialul este în continuare imens.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO