Auto

Un nou centru Ford la Craiova

Un nou centru Ford la Craiova

Autor: Bogdan Alecu

22.09.2010, 23:54 28

PlusAuto, dealerul Ford din Oltenia, care deţine trei centreFord în Craiova, Slatina şi Drobeta Turnu-Severin, inaugureazăastăzi cel de-al doilea centru al mărcii americane în Craiova înurma unei investiţii de 1,5 mil. euro.

Noul centru din Craiova ocupă o suprafaţă totală de 8.500 mp, dincare showroom-ul este de 350 mp, proiectat pentru şapte maşini. "Înnoul dealership lucrează în prezent 30 de angajaţi, trei fiindrecrutaţi pe partea de mecanică, iar ceilalţi provin de la cea de-adoua locaţie din Craiova, care în prezent are serviceul înrenovare", a spus Adrian Mărăşescu, directorul de vânzări alPlusAuto.

La nivelul primelor şapte luni ale acestui an vânzările PlusAuto auînregistrat o creştere de aproximativ 4% comparativ cu perioadasimilară a anului trecut, la peste 250 de autovehicule. "Luând încalcul şi noua poziţie, anul acesta avem ca ţintă să comercializămpeste 500 de autovehicule, în creştere cu mai mult de 10%comparativ cu anul precedent", a subliniat directorul de vânzări.Acesta este cel de-al treilea nou centru Ford inaugurat anulacesta, după investiţiile ŢiriacAuto de la Cluj şi transformareacentrului Citroën din Băneasa al ATS, companie controlată de CălinPopescu-Tăriceanu, în dealer Ford.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO