Bănci și Asigurări

Activitatea consiliului ASF, blocată după mutarea lui Constantinescu din funcţia de prim-vicepreşedinte în cea de vicepreşedinte responsabil cu asigurările

Activitatea consiliului ASF, blocată după mutarea lui...

Autor: Anelis Baciu

16.05.2017, 00:05 502
Activitatea consiliului Autori­tăţii de Supraveghere Financiară (ASF) va fi blocată după  mutarea prim-vice­preşedintelui Cornel Coca-Constantinescu în poziţia de vicepreşedinte responsabil cu sectorul asigurărilor, mutare care a fost avizată ieri de comisiile parlamentare de specialitate reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.
 
Blocarea şedinţelor consiliului ASF se va produce efectiv în momentul în care Coca-Constantinescu va primi votul favorabil în plen, acţiune considerată a fi o formalitate.
 
Consiliul ASF poate fi convocat, conform regula­mentului, doar de preşedintele sau prim-vicepreşedintele ASF. „Convocarea consiliului ASF se face de către preşedinte şi/sau prim-vicepreşedinte ori de câte ori este necesar sau la solicitarea a cel puţin 5 membri ai acestuia“, scrie în procedura de organizare şi funcţionare a consiliul ASF.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO