Bănci și Asigurări

Austriecii de la Uniqa au numit şefi noi la companiile din România

Autor: Ciprian Botea

02.08.2011, 00:00 326

Florin Golovatic, membru în directoratul Uniqa Asigurări deViaţă, a fost numit în funcţia de director executiv al UniqaAsigurări, compania de asigurări generale a grupului austriac.

Golovatic, 41 de ani, a fost mandatat să preia conducerea Uniqade către consiliul de supraveghere al companiei şi a fost avizat înaceastă funcţie şi de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor(CSA).

Postul de director executiv al Uniqa era vacant din luna martie,după plecarea lui Oliviu Stoica. Totodată, austriecii l-au numit laconducerea companiei de asigurări de viaţă pe Remus Lăpuşan, careocupa funcţia de membru al directoratului Uniqa Asigurări de viaţădin luna februarie.

Lăpuşan, 40 de ani, a fost până în februarie director alsucursalei din Cluj a Uniqa. El îl înlocuieşte pe Liviu Chiriac.Uniqa Asigurări de Viaţă a fost creată în primăvara anului trecut,fiind unul dintre jucătorii mici din piaţa asigurărilor deviaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO