Bănci și Asigurări

Banca Romaneasca da bani si pentru casa

25.10.2004, 00:00 15

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, a lansat recent un nou credit imobiliar, destinat clientilor persoane fizice.
Prin acest produs, clientii pot obtine finantari pentru cumpararea, construirea, extinderea sau renovarea de locuinte, cat si pentru achizitionarea de terenuri si refinantarea creditelor cu aceeasi destinatie contractate de la alte banci. Imprumutirile pot fi acordate in euro, dolari sau in lei. Creditele pentru cumpararea, construirea, extinderea de locuinte sau pentru chizitionarea de terenuri pot avea o valoare maxima de 200.000 de euro, iar termenul de ramburasare este de pana la 25 de ani.
Pentru renovarea unui imobil, clientii pot obtine finantari de pana la 10.000 de euro, restituibile in maximum 10 ani. Pentru aceste credite banca nu soicita un avans. La stabilirea plafonului de imprumutare, banca ia in considerare mai multe surse de venituri, printre care cele din salarii, pensii, chirii, dividende sau orice sursa care poate fi justificata. De asemenea, se pot lua in calcul si veniturile familiei sau ale coplatitorilor. Banca solicita drept garantii fie ipoteca pe imobilul sau terenul achizitionate, fie constiruirea unui depozit colateral.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO