Bănci și Asigurări

Banca Tiriac si-a facut call-center

03.02.2005, 00:00 23



Banca Tiriac a lansat ieri serviciul TelAcces, prin care ofera informatii financiare generale despre produsele si serviciile din portofoliu, precum si informatii personalizate privind solduri si tranzactii efectuate de catre client.



Noul serviciu ofera clientilor posibilitatea de a afla soldutile condturilor curente sau Central, detalii despre conturile de depozit (suma si dobanda), precum si informatii despre creditele aflate in desfasurare (suma ramasa de restituit, data urmatoarei scadente). Pentru posesorii de carduri serviciul permite anuntarea furtului, pierderea sau blocarea in ATM.



"In continuare, in dezvoltarea serviciului TelAcces avem in vedere sa oferim clientilor nostri si posibilitatea de a efectua si alte operatiuni bancare specifice cum ar fi: transferuri, plati, schimb valutar, operatiuni de constituire si denutare de depozite" a declarat Selcuk Saldirak, presedintele bancii.



Banca ofera de asemenea, prin intermediul serviciului, informatii despre cursul valutar al BNR si cel de la casele de schimb proprii, dobanzi oferite si porgramul de lucru.



Siguranta sI confidentialitatea serviciului sunt asigurate printr-un cod de autentificare si un numar personal de identificare PIN care se acorda fiecarui utilizator. Solutia aleasa si implementata este de tipul "Siemens Contact Center", cu aplicatii multimedia personalizate, ce interactioneaza cu bazele de date bancare pentru a furniza, in timp real, informatii dinamice clientilor si/sau tranzactii on-line.



Dupa primele noua luni ale anului 2004 banca a obtinut un profit operational de 1.144 de miliarde de lei (aproximativ 28 milioane de euro), in crestere nominala cu 17% (in lei) comparativ cu aceeasi perioada a lui 2003. Activele totale detinute de banca au depasit la sfarsitul lunii septembrie a anului trecut 24.400 de miliarde de lei (aproximativ 600 de milioane de euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO