Bănci și Asigurări

BCR face preaprobare de credite prin telefon

17.12.2004, 00:00 111

Banca Comerciala Romana a adaugat recent o noua functie serviciului de call - center: preaprobarea de credite simple. Astfel, clientii bancii pot obtine prin serviciul INFO BCR consiliere privind tipul de credit care raspunde nevoilor lor, suma maxima pe care o pot imprumuta in functie de veniturile nete declarate si perioada de rambursare. Urmatorul pas este prezentarea la banca, pentru a finaliza procesul de creditare. Prin credit simplu BCR intelege un imprumut a carui valoare nu depaseste 5.000 de euro (sau echivalentul in lei sau dolari).
Pentru inceput, banca ofera acest serviciu in cadrul unui program pilot, care include opt sucursale din Bucucresti. Pasii urmatori vor fi extinderea la nivelul capitalei si apoi la nivel national. "BCR se apropie astfel si mai mult de clientii sai, oferindu-le posibilitatea de a obtine fara se deplaseze la banca, toate informatiile necesare finantarii de care au nevoie", a declarat Natalia Hurduc, vicepresedinte executiv al bancii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO