Bănci și Asigurări

BCR Leasing vinde 100 de maşini reposedate cu discount de 15%

BCR Leasing vinde 100 de maşini reposedate cu discount de 15%

Autor: Ciprian Valentin Botea

14.04.2011, 23:42 791

BCR Leasing, compania de leasing financiar a grupului BCR, aredus cu 15% preţul afişat pentru o sută de maşini recuperate de laclienţii care nu şi-au mai plătit ratele lunare. Discounturile suntcuprinse între 290 şi 3.450 de euro, în funcţie de preţ, iarvehiculele reposedate pot fi achiziţionate cu finanţare în leasingsau prin credit auto. Reducerea de preţ este valabilă pentrucererile de cumpărare depuse până la 10 iunie.

BCR Leasing are în prezent circa 230 de autoturisme reposedatepe care încearcă să le vândă prin intermediul unui sitespecializat, pe lângă acestea fiind scoase la vânzare şi zeci deautoutilitare, camioane şi echipamente.

Companiile de leasing au în stoc câteva mii de bunurireposedate, revânzarea maşinilor şi echipamentelor recuperatedevenind principala activitate a acestora pe fondul prăbuşiriifinanţărilor acordate în ultimii doi ani. Piaţa leasinguluifinanciar s-a contractat cu 14% anul trecut, la 1,1 miliarde euro,după ce în 2009 se prăbuşise cu peste 70%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO