Bănci și Asigurări

BCR plăteşte până la 8% pe an la depozitele în lei şi în noiembrie

Autor: Ciprian Botea

02.11.2010, 23:41 20

BCR, cea mai mare bancă locală după active, bonifică şi înnoiembrie dobânzi de 8% la depozitele în lei pe trei luniconstituite de clienţii care îşi primesc salariul sau pensiaîntr-un cont deschis la bancă. Iniţial, perioada promoţionalătrebuia să se încheie pe 31 octombrie.

Totodată, banca plăteşte o dobândă de 7,5% pe an la depozitele înlei pe patru luni şi 3,25% pe an la depozitele în euro pe şase lunideschise înainte de 15 noiembrie. Clienţii care utilizeazăserviciile de internet şi phone banking beneficiază în permanenţăîncepând cu luna aceasta de dobânzi mai mari cu un sfert de punctprocentual faţă de nivelul standard pentru depozitele constituiteprin canale alternative. În cadrul acestei oferte, dobânzile urcăpână la 7,75% pe an la lei şi 3,25% pe an la euro. În paralel,banca a eliminat începând cu luna noiembrie pragul minim deconstituire a unui depozit în lei sau valută. Suma minimă ladepozitele cu dobândă fixă era până în prezent de 1.000 de lei sau500 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO