Bănci și Asigurări

BCR Viaţă vinde în unităţile BCR asigurări de săntătate cu primă de la 60 lei/lună

BCR Viaţă vinde în unităţile BCR asigurări de săntătate cu primă de la 60 lei/lună

Foto Shutterstock

Autor: Ciprian Botea

11.01.2012, 00:00 431

BCR Asigurări de Viaţă, a doua companie din piaţa asigurărilor de viaţă, vinde poliţe de asigurări de sănătate cu o primă lunară care porneşte de la 60 de lei, care acoperă cheltuielile cu analizele medicale de bază, iar variantele mai scumpe acoperă inclusiv investigaţiile mai complexe sau intervenţiile chirurgicale. Serviciile medicale acoperite de asigurare sunt oferite de clinicile şi spitalele din reţeaua Medlife.

Poliţele sunt vândute prin reţeaua de agenţii a BCR, cea mai mare bancă locală, iar clienţii care îşi încasează salariul într-un cont deschis la bancă primesc o reducere de 10% din preţul standard. Poliţa se adresează atât clienţilor individuali, cât şi companiilor care o pot achiziţiona ca beneficiu extrasalarial pentru angajaţi. Clienţii care achită integral prima pe un an întreg, care porneşte de la 720 de lei, primesc o reducere suplimentară de 5% din preţul de bază.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO