Bănci și Asigurări

BRD caută clienţi cu profesii liberale

16.06.2010, 23:35 89

BRD SocGen, a doua bancă locală după active, caută clienţi înrândul practicanţilor de profesii liberale, medicii, avocaţii,notarii sau arhitecţii putând lua credite fără comision de acordareîn cazul în care accesează până pe 15 august un pachet de produseşi servicii BRD Profit.

Comisioanele standard la creditele din oferta BRD variază între1% din suma împrumutată pentru creditele ipotecare şi 2,5% pentruîmprumuturile de nevoie personale. Comisioanele sunt reduse însă cu20% pentru clienţii de retail care deţin un pachet format din contcurent, card ataşat şi servicii pentru operaţiunile curente.

În acelaşi timp, practicanţii de profesii liberale careachiziţionează un pachet BRD Profit au dobânzi preferenţiale laDepozitul 10.000 cu scadenţa la trei luni. Astfel, dobânda pentruun depozit în lei ajunge la 5,75% pe an faţă de 5,25% pe an înoferta standard, în timp ce la produsele în euro bonificaţia urcăla 2,75% pe an faţă de 2,5% pe an. Suma minimă pentru constituireaunui depozit este de 10.000 de lei sau euro.

"Pentru că acest segment de clienţi este foarte important pentrunoi am unit avantajele pachetului BRD Profit cu finanţareaflexibilă, dar şi cu bonusuri la economii şi beneficii extrabancare(reducere la abonament de internet de la Orange)", a declaratPhilippe Lelarge, directorul departamentului de strategie şimarketing al BRD. Pachetul BRD Profit constă într-un cont curent,card business şi asigurare ataşate şi servicii de operaţiunicurente.

Profesiunile liberale au devenit un segment ţintă tot maiimportant pentru bancheri în ultimii ani, fiind dezvoltate produseşi servicii specifice pentru această categorie de clienţi. LibraBank este singura bancă locală al cărei portofoliu de produse esteorientat preponderent către profesiunile liberale. În acelaşi timp,Banca Transilvania şi Citibank şi-au dezvoltat un portofoliu deproduse şi servicii pentru medici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO