Bănci și Asigurări

Brokerul lui Seitan si Jantea intra pe piata in octombrie

30.09.2008, 18:16 46

Brokerul de asigurari si pensii private Guild, dezvoltat de Mihai Seitan si Romeo Jantea, fostii manageri ai brokerului FinCop, a primit autorizatia de functionare de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si urmeaza sa isi inceapa activitatea in aceasta luna. "Am primit decizia de autorizare de la CSA si in curand trebuie sa primim si certificatul de inregistrare in registrul brokerilor. Noi planuim sa ne incepem activitatea in octombrie, dupa ce obtinem si avizul CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private - n. r.). Vom avea peste 20 de agentii in toata tara si 400 de agenti de vanzare", a declarat Romeo Jantea.

Jantea si Seitan se numara printre cei mai cunoscuti manageri din pensiile private.
Seitan este fostul presedinte al Casei Nationale de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale si unul dintre cei care au reformat sistemul de pensii din Romania, iar Jantea a condus BCR Asigurari si a facut parte din top managementul Aviva si ING Asigurari. In aceasta vara, cei doi au plecat de la conducerea FinCop, unul dintre cei mai mari brokeri de pensii, din cauza unor neintelegeri cu actionarii.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO