Bănci și Asigurări

Banca Transilvania vinde prin BT Direct credite de consum cu dobândă de 14,9% în lei

BT atacă pe creditul de consum: dobânda de 14,9% pe an, fişa fiscală nu e obligatorie

Autor: Liviu Chiru

06.06.2011, 14:54 1305

Banca Transilvania (BT) vinde prin subsidiara sa (companie agrupului) specializată în credite de consum BT Direct împrumuturicu o ofertă de finanţare la o dobândă de 14,9% pe an. Banca promiteclienţilor că le va da un răspuns - dacă se califică sau nu pentrucredit- chiar în ziua solicitării, iar prezentarea fişei fiscale numai este obligatorie.

Documentaţia este simplificată:documentul de identitate şi adeverinţa de salariu (sau cupon depensie). Sunt luate în calcul şi alte venituri decât celesalariale, cum sunt bonurile de masă, stimulentele sau comisioaneledin vânzări.

Clienţii care prezintă şi fişafiscală pot accesa creditul la o dobândă mai bună: 12,92% pe an sauchiar 12,67% pe an, dacă îşi virează salariul într-un cont deschisla Banca Transilvania.

Pentru un credit de 10.000 de lei,rambursabil în 5 ani, rata lunară este de 237 de lei, iar dobândaanuală efectivă este de 15,96% pe an, potrivit unui exemplufurnizat de bancă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO