Bănci și Asigurări

Compania românească Supercom a contractat o facilitate de credit de 19,6 milioane lei de la Intesa Sanpaolo Bank pentru achiziţia de echipamente pentru transportul deşeurilor şi colectarea selectivă a acestora în Cluj

Compania românească Supercom a contractat o facilitate...

Autor: Roxana Rosu

31.03.2021, 10:35 199

Compania românească Supercom, unul dintre cei mai mari operatori din serviciile publice sanitare şi management al deşeurilor, a contractat o facilitate de credit de 19,6 milioane lei (4 mil.euro) de la Intesa Sanpaolo Bank, pentru achiziţia de echipamente pentru transportul deşeurilor şi colectarea selectivă a acestora.

Prin această finanţare, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo se aliniază politicii grupului, care din 2015 a devenit partener strategic al Fundaţiei Ellen MacArthur, cea mai influentă şi puternică organizaţie dedicată Economiei Circulare.

Pentru a susţine acest parteneriat, planul de afaceri pentru perioada 2018-2021 al Intesa Sanpaolo include lansarea unui plafon de creditare în valoare de 6 miliarde euro.

Facilitatea de credit către Supercom a fost acordată cu sprijinul Biroului de Economie Circulară al Centrului de Inovare, o companie a Grupului Intesa Sanpaolo.

“Avem capacitatea de a veni cu soluţii financiare avantajoase pentru companiile care au înţeles beneficiile Economiei Circulare - motorul creşterii eficienţei şi rezilienţei sistemelor economice, care reuşeşte să transforme în mod sustenabil modelele de business. Începând din 2016, Grupul Intesa Sanpaolo şi-a asumat că se va asigura că oportunitatea Economiei Circulare este o şansă colectivă pentru companiile europene. În acest sens, Supercom SA a câştigat încrederea şi sprijinul nostru prin activitatea şi proiectele sale”, a declarat Dan Sandu, CEO Intesa Sanpaolo Bank Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO