Bănci și Asigurări

CSA verifică poliţele de sănătate Medica Bonus vândute de Astra

Autor: Adrian Dumitrache

19.12.2011, 00:00 463

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a început vineri un control la Astra Asigurări după ce a analizat sesizările primite cu privire la poliţa de asigurări de sănătate Astra Medica Bonus, a anunţat autoritatea de reglementare.

"Pentru verificarea modalităţii de subscriere a poliţelor de asigurare de sănătate din portofoliul Astra, în spiritul respectării prevederilor legale, Consiliul a aprobat desfăşurarea unui control inopinat la această companie, începând din 16 decembrie", potrivit unui comunicat al CSA. Astra Medica Bonus nu figurează, pe site-ul companiei, la secţiunea asigurări de sănătate.

Pe site-ul unuia dintre brokerii care intermediază vânzarea acestor poliţe este specificat că acest produs este gratuit în primul an şi acoperă consultaţii de specialitate de tip a doua opinie medicală, spitalizare şi intervenţii chirurgicale pentru afecţiuni grave sau tratament dentar restaurativ ca urmare a unui accident. Suma maximă asigurată este de 10.000 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO