ZF 24

Directorii de comunicare din bănci au ales-o pe Gabriela Folcuţ şefă de comisie la ARB

Directorii de comunicare din bănci au ales-o pe Gabriela...

Autor: Razvan Voican

18.12.2013, 13:24 1713

Gabriela Folcuţ este noua şefă a comisiei de comunicare a Asociaţiei Române a Băncilor (ARB), câştigând votul de astăzi pentru poziţia rămasă liberă după ce Cornel Cojocaru a plecat din funcţia de director de comunicare al BCR pentru un post de consilier la BNR.

Folcuţ a intrat în cursă deşi nu lucra pentru niciuna dintre băncile membre, ci era consilier de comunicare la ARB. De obicei, şeful comisiei de comunicare era ales dintre directorii de specialitate ai băncilor.

Surse din piaţă afirmă că poziţia era râvnită mai ales de Ionuţ Stanimir, devenit la începutul acestui an director de comunicare şi purtător de cuvânt al BCR în locul lui Cojocaru, şi de Robert Zănescu, director de comunicare şi marketing la Bancpost. Cei doi se mulţumesc cu poziţii de vicepreşedinţi.

Gabriela Folcuţ este consilier de comunicare al ARB din 2009, lucrând cu Radu Gheţea, preşedintele asociaţiei, iar anterior a fost jurnalist.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO