Bănci și Asigurări

Doi noi vicepreşedinţi în cadrul echipei executive de la Raiffeisen Banca pentru Locuinţe, bancă ce aşteaptă avizul Parlamentului pentru a reîncepe vânzările

Doi noi vicepreşedinţi în cadrul echipei executive de...

Autor: Mona Scarisoreanu

19.04.2017, 00:05 608

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe şi-a completat echipa de conducere executivă cu doi noi vicepreşedinţi - Ileana Cioana, responsabilă de divizia distribuţie, şi Ionel Fierascu, responsabil de divizia operaţiuni. 

Anterior, Ileana Cioana a ocupat poziţia de director executiv produse de creditare pentru corporaţii. Ea lucrează în cadrul Raffeisen Bank din anul 2002 ca director în divizia corporaţii, iar până în 2002 a activat în cadrul ABN Amro Bank România.  

Pe de altă parte, Ionel Fierascu lucrează în cadrul Raiffeisen din 2001, iar anterior a lucrat la Banca Agricolă. Activitatea Raiffeisen Banca pentru Locuinţe este blocată de o investigaţie a Curţii de Conturi, care acuză banca că pentru majoritatea contractelor de economisire-creditare de peste 5 ani nu a condiţionat acordarea primei de stat de obligativitatea justificării prin documente a utilizării în scop locativ a sumelor economisite. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO