Bănci și Asigurări

Firma de tranzacţii mobile good.bee trece sub brand-ul BCR

Autor: Ciprian Botea

04.09.2012, 00:00 532

BCR, cea mai mare bancă locală după activele deţinute, şi-a împrumutat propriul brand companiei specializate în tranzacţii mobile din cadrul grupului, good.bee Tranzacţii Mobile, care şi-a schimbat denumirea în BCR Partener Mobil.

Firma s-a dezvoltat iniţial sub umbrela holdingului good.bee, deţinut de grupul Erste, şi oferă acces la servicii bancare de bază (cont curent cu card de debit ataşat) şi un serviciu de tranzacţionare mobilă prin intermediul căruia clienţii pot trimite şi primi bani sau pot plăti facturi. Serviciul de tranzacţionare mobilă este asigurat prin intermediul celor mai mari trei operatori naţionali de telefonie mobilă Orange, Vodafone şi Cosmote.

"Prin această preluare dorim integrarea în viaţa bancară a clienţilor care nu beneficiază momentan de acces la servicii bancare de bază. Avem în vedere dezvoltarea unei relaţii pe termen lung cu aceşti clienţi", a declarat Cătălin Moise, directorul general al BCR Partener Mobil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO