Bănci și Asigurări

ING vinde poliţe de viaţă cu garantarea capitalului investit

Autor: Ciprian Botea

02.11.2010, 23:40 15

ING Asigurări, cea mai mare companie din piaţa asigurărilor deviaţă, vinde o poliţă de tip unit-linked (cu componentăinvestiţională) cu primă unică de minimum 2.000 de euro şigarantarea capitalului net investit. Lansarea poliţei vine încontextul în care incertitudinea economică a determinat tot maimulţi clienţi să se orienteze în ultima perioadă către produselegarantate. Poliţa are o perioadă de maturitate de şase ani, iarperioada de subscriere se încheie pe 26 noiembrie.

Banii sunt investiţi în depozite, obligaţiuni de stat belgiene şiîn acţiuni emise de companii mari din Europa, Statele Unite şiJaponia, printre care se numără Bayer, France Telecom sau RoyalDutch Shell. "Performanţa anuală reţinută pentru client nu esteniciodată negativă, minusul fiind asumat de administrator", explicăCornelia Coman, directorul general al ING Asigurări. Asigurarea areşi o componentă de protecţie, în caz de deces din accidentbeneficiarii primind atât suma asigurată de 3.000 de euro, cât şivaloarea acumulată în contul de economisire.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO