Bănci și Asigurări

Millennium a intermediat tranzacţii prin internet banking de 33 mil. euro în septembrie

Autor: Ciprian Botea

01.11.2010, 23:47 22

Millennium Bank, controlată de cel mai mare grup financiarportughez, a intermediat în septembrie tranzacţii ale persoanelorfizice în valoare de 140 de milioane de lei (circa 33 mil. euro)prin serviciul de internet banking, aproape 90% din operaţiunileclienţilor fiind derulate prin acest canal.

Până în prezent, aproape jumătate din clienţii băncii au contractatserviciul de internet banking, în condiţiile în care comisioanelepentru tranzacţiile efectuate sunt cu 50% mai mici faţă de cele dela ghişeu, susţin reprezentanţii Millennium.

Banca a introdus anul acesta o nouă metodă de autorizare aoperaţiunilor efectuate prin internet banking, după ce completeazădetaliile transferului clientul primind un sms pe telefonul mobil,care conţine valoarea tranzacţiei şi un cod unic din şapte cifre.Operaţiunea poate fi finalizată numai prin introducerea acestuicod. Millennium promovează în prezent autorizarea prin SMS,acordând prin tragere la sorţi premii clienţilor care utilizeazăacest serviciu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO