Bănci și Asigurări

Millennium intră în bătălia ratelor cu „dobândă zero“ pe card

Autor: Ciprian Valentin Botea

16.03.2011, 23:40 34

Clienţii Millennium Bank, un jucător de talie redusă cuacţionariat portughez, pot achita în rate egale cu dobândă zerocontravaloarea cumpărăturilor mai mari de 1.000 de lei efectuate laorice comerciant cu cardurile de credit emise de bancă. Numărul derate poate varia între patru şi 12, iar clienţii nu plătesc dobândădacă achită rata lunară în perioada de graţie.
Serviciul de rate fără dobândă poate fi activat de cel mult douăori pe an printr-un apel la serviciul de relaţii cu clienţii albăncii. Facilitatea de rate fără dobândă a fost lansată în urmă cumai mulţi ani de către turcii de la Credit Europe Bank şi Garantişi preluată mai recent de Raiffeisen, BCR, Alpha Bank sau Bancpost.Instituţiile de credit ofereau până acum posibilitatea plăţii înrate fără dobândă doar într-o reţea de comercianţi parteneri, întimp ce reprezentanţii Millennium susţin că serviciul oferit debancă este valabil pentru cumpărăturile efectuate în peste 30 demilioane de locaţii din întreaga lume unde sunt acceptate la platăcardurile emise sub sigla Visa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO