Bănci și Asigurări

Millennium vinde refinanţări fără comision de analiză până la sfârşitul anului

Autor: Ciprian Botea

30.06.2011, 13:08 163

Millennium Bank, subsidiara locală a celui mai mare grupfinanciar portughez, vinde până la sfârşitul anului credite derefinanţare fără comision de analiză şi cu marje de dobândă de la5% peste Euribor sau Robor la trei luni.

Banca a prelungit astfel campania de refinanţare care eraprogramată să dureze iniţial până la finalul lunii iunie.

Creditele de refinanţare sunt vândute în două variante: crediteipotecare şi împrumuturi de nevoi personale cu ipotecă. Lacreditele ipotecare suma împrumutată poate ajunge la 90% dinvaloarea garanţiei, iar marja de dobândă este cuprinsă între 5% şi6% în funcţie de valoarea avansului şi de istoricul clientului cubanca.

Creditele de nevoi personale cu ipotecă pot fi utilizate pentruconsolidarea mai multor datorii, suma acordată fiind de maxim 75%din valoarea ipotecii. Marja de dobândă peste Euribor sau Robor latrei începe de la 6%.

Mai multe bănci şi-au prelungit în ultimele săptămâni campaniilede refinanţare, încercând să atragă clienţi de la concurenţă, încondiţiile în care cererea de credite noi este în continuareslabă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO