Bănci și Asigurări

Noii şefi din divizia corporate a UniCredit au primit aprobarea BNR

Noii şefi din divizia corporate a UniCredit au primit aprobarea BNR

Autor: Voican Razvan

27.10.2011, 00:00 1981

Italianul Marco Esposito (foto), 52 de ani, care a venit în primăvară să conducă divizia de corporate banking şi private banking a UniCredit Ţiriac Bank, a primit aprobarea BNR pentru a-şi exercita oficial funcţia. Anterior el a ocupat o poziţie similară la filiala bulgară a UniCredit - Bulbank, în total acumulând o carieră de 29 de ani în grupul italian.

O altă schimbare în divizia care se ocupă de clienţii companii a fost numirea lui Ciprian Păltineanu de la 1 septembrie ca director pe portofoliul de clienţi mari multinanţionale şi companii locale. El a venit în bancă în 2009, preluând postul de director al ariei financing & advisory.

Şi Păltineanu, 35 de ani, a obţinut aprobarea BNR pentru noua funcţie de director. El a înlocuit-o pe Daniela Croitoru, care a avansat la Viena pe poziţia de coordonator al relaţiilor cu "clienţi-cheie" pe toată Europa Centrală şi de Est. Conducerea ariei financing & advisory din UniCredit Ţiriac Bank i-a fost încredinţată lui Gabriel Jeflea, 40 de ani, care lucrează de 11 ani în divizia de corporate banking a UniCredit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO