Bănci și Asigurări

O nouă tendinţă în banking? După Raiffeisen, şi ING elimină comisionul la retragerile de numerar de la orice bancomat pentru clienţii cu cont de salariu

O nouă tendinţă în banking? După Raiffeisen, şi ING...

Autor: Anelis Baciu

07.04.2017, 00:05 1537
ING Bank, subsidiara locală a grupului olandez cu acelaşi nume, va elimina începând cu data de 5 iulie a acestui an comisionul de retragere de numerar de la bancomatele oricărei bănci de oriunde în lume pentru clienţii care încasează salariul la ING şi efectuează minim o plată sau un transfer bancar pe lună.

Pentru a beneficia de comisionul zero la retragerile din bancomate clienţii trebuie să încaseze lunar minim 700 de lei în contul de salariu deschis la ING.

În prezent ING Bank comisionează cu 3 lei retragerile de la bancomatele băncilor din România, în timp ce pentru retragerile din străinătate percepe un comision de 4 euro. În perioada 3-22 aprilie însă comisionul la retragerile de la bancomatele băncilor din România a fost majorat la 5 lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO