Bănci și Asigurări

Portughezii de la Millennium plătesc bonusuri de 50 de lei posesorilor de carduri de credit care le aduc clienţi noi

Autor: Razvan Voican

14.03.2012, 00:00 339

Millennium Bank îşi premiază cu 50 de lei posesorii de carduri de credit care îi recomandă clienţi noi, bonusul fiind achitat pentru cel mult cinci solicitanţi aduşi la bancă în decursul unei luni pentru fiecare client nou în parte. Adică un client existent care aduce cinci clienţi noi primeşte 250 de lei. De asemenea, clienţii noi primesc un bonus de 50 de lei după ce efectuează o tranzacţie cu noul card de credit în primele trei luni de la emitere.

Pentru a obţine bonusul clientul trebuie să contacteze banca şi să ofere informaţii despre un potenţial nou client. Este o modalitate mai ieftină prin care, în loc să-şi folosească propria forţă de vânzări pentru găsirea de clienţi noi, banca încearcă să apeleze la clienţii existenţi pentru a-şi extinde portofoliul. Cardul de credit a scăpat deocamdată de restricţiile BNR şi este produsul pe care majoritatea băncilor mizează pentru a-şi creşte volumele pe retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO