Bănci și Asigurări

Prima medie la poliţele de viaţă vândute de ING Asigurări a crescut cu 10% anul acesta

Autor: Ciprian Botea

06.10.2010, 23:44 19

În primele nouă luni din acest an, prima medie aferentăpoliţelor de asigurări de viaţă încheiate de ING Asigurări acrescut cu 10% faţă de 2009, până la 1.700 de lei, au anunţatreprezentanţii companiei. În ultimii cinci ani valoarea medie apoliţelor de asigurări de viaţă cu componentă de economisire sauinvestiţie încheiate de asigurător a crescut cu 45%.

"Realitatea cu care se confruntă consumatorii în prezent îidetermină să se gândească mai atent la planificarea viitorului şila necesitatea de a economisi", a declarat Cornelia Coman,directorul general al ING Asigurări de Viaţă. Prima medie de 1.700de lei acoperă suma destinată acumulării sau investiţiei şicosturile aferente poliţei. Circa 89% dintre clienţii ale cărorcontracte au ajuns până acum la maturitate au ales să încasezetoată suma acumulată o dată, dar oficialii ING spun că anul acestas-a observat o creştere a preferinţelor pentru rente anuale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO