Bănci și Asigurări

ProCredit Bank oferă finanţări pentru beneficiarii de subvenţii APIA

Autor: Mihaela Claudia Medrega

08.09.2011, 00:00 235

ProCredit Bank va acorda, din această lună, finanţări pentru beneficiarii de subvenţii oferite prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, valoarea maximă care poate fi acordată de către bancă fiind de 80% din nivelul subvenţiei ce urmează a fi încasată în baza schemei unice de plată pe suprafaţă.

"Linia de credit are maturitate maximă până la data de 30 iunie 2012, data limită pentru încasarea ultimelor tranşe din subvenţiile APIA - SAPS de către agricultori", potrivit unui comunicat transmis de bancă. ProCredit Bank este un jucător de talie mică specializat în finanţarea micilor întreprinderi şi a producătorilor agricoli.

ProCredit Bank acceptă garanţii flexibile pentru acordarea finanţării: cesiune de creanţă pe sumele încasate de la APIA sau contract de garanţie personală, în funcţie de suma acordată. În plus, solicitanţii pot beneficia de garanţia oferită de Fondul de Garantare a Creditului Rural, care poate acoperi până la 80% din valoarea liniei de credit acordate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO