Bănci și Asigurări

Raiffeisen da credite imobiliare pe 40 de ani

26.11.2007, 20:11 10

Raiffeisen Bank a extins perioada de rambursare pentru creditele imobiliare pana la 40 de ani, in timp ce avansul solicitat clientului poate cobori la 0% din valoarea investitiei. Banca a primit recent avizul BNR pentru normele proprii de creditare pentru persoane fizice.
"Produsele noastre sunt acum mai flexibile si putem sa particularizam oferta care o facem fiecarui client in parte, in functie de ratingul sau personal", spune Razvan Munteanu, vicepresedinte pentru retail banking al Raiffeisen Bank. Pentru creditele de nevoi personale garantate cu ipoteca, banca ofera acum pana la 100% din valoarea imobilului adus in garantie. Totusi, procentul difera in functie de ratingul clientului, dar si de caracteristicile imobilului. Banca cere ca sumele imprumutate sa fie rambursate de client pana la implinirea varstei de 70 de ani.
Reprezentantii Raiffeisen afirma ca pentru stabilirea capacitatii de indatorare sunt luate in calcul venituri dintr-o gama extinsa, iar pentru salariati vechimea minima la actualul loc de munca a fost redusa la trei luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO