Bănci și Asigurări

Şoferii din farma sunt campioni la accidente auto

10.06.2010, 23:48 27

Şoferii firmelor din industria farmaceutică înregistreazăaproximativ două accidente de maşină pe an, fiind campioniipierderilor provocate companiilor de asigurări de către maşinileachiziţionate de companii în leasing, afirmă Arnault Leglaye,directorul general al companiei de leasing operaţional Arval.

"Cele mai multe accidente le fac clienţii din industria farma:aproximativ două accidente pe maşină, pe an. Angajaţilor nu prea lepasă, de obicei, de maşinile companiilor. Cu toate acestea,clienţii noştri cer în continuare franşiză zero. Este periculos,pentru că în acest fel nu sunt motivaţi să fie precauţi. Nu înţelegde ce companiile de asigurări mai promovează produsele fărăfranşiză", spune Leglaye.

Şeful Arval România, membră a grupului financiar francez BNPParibas, susţine că rata accidentelor nu este sustenabilă nicipentru companiile de asigurări, nici pentru clienţii firmelor deleasing operaţional.

Arval estimează că va ajunge anul acesta la o flotă de 3.400 deautovehicule, în creştere cu 26% faţă de nivelul de anultrecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO