Bănci și Asigurări

Tinta Self'Bank: zece conturi pe zi de unitate

05.08.2004, 00:00 20



ING Bank a deschis ieri a zecea locatie din Bucuresti in cardul campaniei de dezvoltare pe piata de retail romaneasca.



Strategia bancii prevede deschiderea a 25 de sucursale in principalele orase pana la sfarsitul lunii septembrie. Numarul sucursalelor ar urma sa ajunga la 50 pana la sfarsitul anului.



"Planul nostru prevede ca la fiecare locatie Self'Bank sa fie deschise zece noi conturi in fiecare zi. In termen de un an, fiecare locatie ar trebui sa aduca 100.000 de clienti. Pana acum au fost deschise peste 1.000 de conturi, deci produsul se bucura de popularitate", a declarat Misu Negritoiu, director general adjunct al bancii, prezent la inaugurare.



Toate ING Office-urile au o structura identica, punand la dispozitia clientilor doua zone de lucru: una administrata de managerii ING Office care ofera asistenta, si zona Self'Bank, care ofera clientilor posibilitatea de a opera tranzactii financiare, in fiecare zi a saptamanii intre orele 7 si 23.



In zona Self'Bank sunt instalate doua terminale, Bancomat si Multimat, care ghideaza clientii, indicand cea mai scurta cale pentru orice operatiune: plata facturilor, realizarea transferurilor bancare, obtinerea extraselor de cont, efectuarea unor depuneri sau plati, precum si retragerea de numerar. Cheia pentru efectuarea tuturor acestor operatiuni este cardul ING. Spre deosebire de ATM - urile obisnuite, bancomatul ING permite sI acceptarea de numerar, prin intermediul acestuia efectuandu-se alimentarea contului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO