Burse - Fonduri mutuale

ASF a alocat 1,1 mil. lei pentru bilete de avion

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Andrei Cîrchelan

05.08.2014, 00:06 398

Autoritatea pentru Suprave­ghere Financiară (ASF) a semnat cu opt companii un contract-cadru de 1,1 mil. lei pentru servicii de transport aerian de pasageri, care includ rezervarea şi emi­te­rea de bilete de avion, potrivit unor informaţii din sistemul electronic de achi­ziţii publice (SEAP). Potrivit con­tractului, valabil un an şi finanţat din resur­sele proprii ale autorităţii, ASF şi-a pus deoparte maximum 1,1 mil. lei pentru bilete de avion în următoarele 12 luni. Cu aceşti bani, autoritatea intenţio­nează să cumpere minimum 200 de bilete şi maximum 700 de bilete de avion de la una sau mai multe din cele opt companii eli­gibile. Pentru ASF lucrează un număr de 600 de angajaţi.

Cele opt companii eligibile pentru fur­nizarea de bilete către ASF sunt Dan­co Pro Communication, D.A.L. Tra­vel, Weco TMC, Perfect Tour, Olim­pic In­ter­national Turism, Travel Time D&R, Round the World Travel şi Eximtur.  

Acestea sunt companii care concu­rează în mod obişnuit pentru astfel de con­tracte cu statul, operaţiuni similare fiind desfăşurate de Ministerul Eco­no­miei, Ministerul Afacerilor Interne, Secretariatul General al Guvernului. Până în prezent, ASF a mai atribuit prin licitaţii publice contracte în valoare totală de 1,13 mil. lei, pentru servicii de comu­nicare (0,8 mil. lei) şi servicii de evaluare personal (0,32 mil. lei), însă cel mai mare contract atribuit de autoritate până în prezent a vizat transferul de expertiză tehnică. Acesta a fost un con­tract de 5,26 mil. lei câştigat de Romsys.

ASF mai are în prezent în derulare o licitaţie deschisă pentru un contract cadru estimat între 1,7 şi 2,4 mil. lei, care vizează achiziţionarea de carburant pe o perioadă de 44 de luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO