Burse - Fonduri mutuale

Dan Sucu scoate Flanco din Baneasa Shopping City

07.01.2010, 23:04 312

Retailerul de electronice si electrocasnice Flamingo, controlatde miliardarul Dan Adamescu, a anuntat inchiderea unitatii Flancodin complexul comercial Baneasa Shopping City la finalul luniifebruarie, magazinul urmand sa fie mutat apoi in februarie inmall-ul Sun Plaza, in cartierul Berceni din capitala.

Magazinul Flanco a fost inaugurat in septembrie 2006 in galeriaMobexpert, detinuta de compania Domus, al carei proprietar esteomul de afaceri Dan Sucu.

"Proprietarul impreuna cu chiriasul au hotarat sa reziliezecontractul. Avem deja un alt chirias. Nu a fost o problema sa gasimpe cineva acolo", a spus Sucu. Suprafata magazinului este de 3.500mp iar potrivit estimarilor ZF, considerand o chirie lunara de 15euro/mp, chiria anuala ar putea ajunge la mai mult de 600.000 deeuro.

Potrivit reprezentantilor Flamingo, locatia va fi inchisa dincauza traficului scazut inregistrat in sectiunea de galeriecomerciala din Baneasa, unde este situat magazinul.

"In noua locatie chiria este semnificativ mai buna si neasteptam la un trafic mai mare, pentru ca este o zona neacoperitainca de un centru comercial", a spus Adrian Olteanu, CEO Flamingo,companie ale carei afaceri au fost lovite de criza economica sicare a cerut insolventa pentru a se proteja de creditori si aincerca sa se restructureze.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO