Burse - Fonduri mutuale

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Carmen Bobu, investitoare la bursă: Pentru mine dividendele au fost întotdeauna o sursă de reinvestire. Anul acesta le-am redirecţionat către noi industrii. Investitoarea are la Bursa de la Bucureşti un portofoliu de 3-4 mil. lei

Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Zilnic de la 9.30 pe zf.ro şi facebook/zf

Autor: Tibi Oprea

25.11.2020, 17:15 1847

Carmen Bobu, investitoare în vârstă de 45 de ani activă pe piaţa de capital din anul 2000, spune că reinves­teşte an de an dividendele primite de la companii în aceiaşi emitenţi din loialitate sau în alte sectoare, precum agricultura în 2020.

„Dintotdeauna pentru mine dividendul a fost o sursă de reinvestire, am încercat să cumpăr acţiunile companiilor care mi-au dat dividend din loialitate sau, cum a fost anul acesta, am redirecţionat dividendele către noi industrii, cum ar fi agricultura. Nu cheltui nicidecum dividendul primit, ci îl reinvestesc 100% pe piaţa de capital“, spune Carmen Bobu.

Investitoarea are la Bursa de la Bucureşti un portofoliu în valoare de circa 3-4 mil. lei şi spune că are o rezervă de cash, pe care intenţionează să o folosească pentru noile listări, de circa 20%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO