Burse - Fonduri mutuale

​Ilie, ING: Bursele revin în montaigne russe. Cu siguranţă vom mai avea ştiri negative

Ilie, ING: Bursele revin în montaigne russe

Autor: Roxana Pricop

18.08.2011, 17:01 544

Florin Ilie, şeful departamentului pieţe de capital din cadrul ING, spune că în următoarele săptămâni pieţele de acţiuni vor avea mişcări ample în sus sau în jos de la o zi la alta, în funcţie de cât de bună sau rea va fi ştirea zilei, pentru că investitorii sunt extrem de nervoşi iar situaţia economiei globale este dificilă.

"Scăderile de azi au fost generate de anunţul datelor privind cererile de ajutor de şomaj şi rata inflaţiei din SUA, care au dezamăgit investitorii. Cu siguranţă vom mai avea veşti negative în perioada următoare, deci ne putem aştepta ca bursele se continue mişcarea de montaigne russe. Investitorii de pe pieţele de acţiuni aşteaptă o soluţie magică de la liderii politici care să rezolve rapid situaţia dificilă a economiei globale. Această soluţie magică nu există, iar până investitorii nu se împacă cu această realitate, vom avea în continuare mişcări de ampltitudini mari pe pieţele de acţiuni din lume", a spus Florin Ilie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO