Încep să-şi încaseze din profit: două fonduri de investiţii ale americanilor de la Franklin Templeton au vândut 8,3 milioane de acţiuni Petrom

6 mar 2017 Autor: Cristina Bellu

Fondurile de investiţii Frontier Markets Equity şi cele deţinute de Franklin Templeton au vândut acţiuni OMV Petrom al căror volum total se ridică la aproximativ 8,3 milioane. Astfel, fondul de investiţii Frontier Markets Equity a vândut un număr de 210.180 de acţiuni, restul de 8.094.000  fiind vândute de fondurile deţinute de americanii de la Franklin Templeton. Templeton Frontier Markets a vândut un număr de 568.000 de acţiuni, iar Templeton Global Investment a vândut 7.526.000 de acţiuni. Preţul mediu al unei acţiuni este de 0,3 lei pe acţiune, valoarea totală a tranzacţiei fiind de aproximativ 2,5 miloane de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.03.2017

 

Cuvinte cheie:
actiuni
, vanzare
, franklin templeton
, petrom
, fonduri de investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide