Burse - Fonduri mutuale

ING a ramas fara principalul broker

ING a ramas fara principalul broker

Bogdan Juravle

17.04.2007, 19:32 227

Directorul de tranzactionare pe piata de capital al ING Bank, Bogdan Juravle, unul dintre cei mai cunoscuti brokeri de pe piata bursiera, a parasit grupul ING incepand cu finalul lunii trecute.
ING a ocupat in ultimii doi ani aproape in fiecare luna primul loc in topul brokerilor de la Bursa de Valori. El lucra la ING de mai bine de sapte ani.
Contactat de ZF, Juravle a confirmat plecarea, dar nu a dorit sa faca alte comentarii. El nu a dorit sa precizeze nici care va fi societatea la care urmeaza sa lucreze. Reprezentantii ING Bank nu au dorit sa comenteze plecarea lui Juravle.
Destinatia lui Juravle ar putea fi Swiss Capital, societate preluata la finalul anului trecut de belgienii de la KBC. Contactati de ZF, reprezentantii Swiss Capital nu au dorit sa comenteze asupra unei posibile colaborari cu fostul sef de tranzactionare de la ING.
Grupul ING a reorganizat de la inceputul acestui an activitatea de brokeraj. Divizia de brokeraj a grupului olandez pe piata locala a fost integrata in ING Bank - Sucursala Bucuresti care tranzactioneaza acum direct pe piata de capital.
Conducerea departamentului de piata de capital a fost preluata astfel de la inceputul anului de Florin Ilie, dupa integrarea acesteia in banca.
El a ocupat anterior pozitia de CFO (Chief Financial Officer) al diviziei de retail a ING Bank.
Anul trecut ING Securities a realizat un profit de 2,15 milioane de euro, cu 22,5% peste castigul din 2005.
Dupa primele trei luni ale anului ING Bank ocupa primul loc dupa valoarea tranzactiilor cu actiuni de la Bursa de Valori, cu operatiuni in valoare de circa 250 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO