Ca să se listeze mai repede la bursă, Hidroelectrica îşi modifică organigrama şi creşte numărul directorilor. "Compania trebuie să rezvolve un deficit acut de personal astfel încât să devină cu adevărat competitivă pe piaţa de energie.“

3 oct 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Hidroelectrica, cea mai profi­tabilă companie românească în 2016 şi cea mai râvnită listare de comunitatea bursieră locală, a anunţat ieri că şi-a schimbat structura internă pentru facilitarea unui proces mai rapid privind debutul în arena de tranzacţionare de la Bucureşti.

 
Compania acuză lipsa acută a specialiştilor şi anunţă că doreşte să îşi lărgească baza de specialişti mai ales în zona retehnologizării şi a mentenanţei. De asemenea, compania a mărit de la trei la cinci numărul membrilor di­rectoratului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.10.2017

 
Cuvinte cheie:
hidroelectrica
, bursa
, crestere
, directori
, modificare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide