Burse - Fonduri mutuale

Magazin Flamingo la Targu-Mures de 800.000 euro

01.02.2007, 18:19 139

Grupul Flamingo, distribuitor de produse electronice, electrocasnice si IT&C, a deschis ieri magazinul Flanco World din Targu Mures, realizat in urma unei investitii de 800.000 de euro.
Magazinul are o suprafata de 1.800 de metri patrati, din care 1.400 sunt alocati direct spatiilor de vanzare. Reprezentantii Flamingo sustin ca noul magazin Flanco World Targu Mures reprezinta primul dintr-o serie de inaugurari de magazine Flanco, in acest an. "Deschiderea acestei noi locatii face parte din strategia de dezvoltare a grupului Flamingo care si-a propus extinderea retelei in decursul acestui an, strategie care respecta cele mai noi tendinte de pe piata internationala de retail", a declarat Jiri Rizek, CEO Flamingo International. Flamingo estimeaza pentru anul in curs afaceri de 180 mil. euro, in crestere cu aproximativ 30 la suta fata de nivelul de circa 140 mil. euro estimat pentru 2006, conform unor estimari din 2006.
Previziunile grupului Flamingo pentru anul 2008 se refera la o cifra de afaceri de 220 mil. euro, ceea ce ar reprezenta o crestere cu 22 la suta fata de estimarile pentru acest an. Grupul Flamingo International cuprinde patru lanturi de retail, Flanco, Flanco World, Flamingo si Future Shop, precum si o companie de distributie a produselor IT, FDC. Cele patru lanturi de retail comercializeaza produse IT&C, electronice si electrocasnice. Din iunie 2005 Flamingo International este cotata la BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO