Burse - Fonduri mutuale

Miluţ, Prefab: Trimestrul I a fost cel mai bun din 2008 încoace

Petre Marian Miluţ, preşedintele şi principalul acţionar al Prefab

Petre Marian Miluţ, preşedintele şi principalul acţionar al Prefab

Autor: Radu Bostan

22.04.2015, 00:06 544
Sectorul construcţiilor a debutat mai devreme anul acesta, datorită vremii calde şi carburantului mai ieftin, conducând astfel la un plus de circa 50% la vânzările producătorului de materiale de construcţii Prefab Bucureşti (simbol bursier PREH).
 
„Primul trimestru a fost cel mai bun din 2008 încoace. Vremea a fost mai caldă şi a permis începerea construc­ţiilor, dar am fost ajutaţi şi de preţul mai mic la motorină, care a permis transportul materialelor de construcţii. Asta ne-a permis ca de la 1 februarie să pornim capacităţile de producţie, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii şapte ani“, a spus Petre Marian Miluţ, preşedintele şi principalul acţionar al Prefab.
 
Lansând producţia mai devreme, compania a obţi­nut un plus de aproape 50% la vânzări faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în­cheind trimestrul cu afaceri de 14 mil. lei. Anul trecut, din cauza vremii reci, fabrica Prefab din Călăraşi a fost pornită spre sfârşitul lunii februarie, iar compania a încheiat primele trei luni cu afaceri de 9,4 mil. lei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO