Burse - Fonduri mutuale

Norofert primeşte aprobarea Departamentului pentru Agricultură din Ohio, SUA, pentru comercializarea a patru produse din gama proprie în următorul an

Norofert primeşte aprobarea Departamentului pentru...

Autor: Tibi Oprea

31.07.2020, 13:30 352

Producătorul de îngrăşăminte organice Norofert (simbol bursier NRF) a anunţat vineri la Bursă că Departamentul de Agricultură din Ohio, SUA, Divizia de Reglementare privind Pesticidele pentru Industria Vegetală, a eliberat certificatul de înregistrare a patru produse din gama companiei pentru care s-au plătit taxele de înregistrare şi, prin urmare, vânzarea şi distribuţia acestor produse în statul Ohio este autorizată în perioada 1 iulie 2020 şi 30 iunie 2021.

“Cele patru produse, îngrăşăminte şi pesticide ecologice, înregistrate în statul Ohio sunt: ALPHABILL, BUSTER, RISESEED TS şi ROOFTOP - toate 4 fiind special dezvoltate de Norofert pentru piaţa americană. Obţinerea înregistrării în statul Ohio, unde a fost înfiinţată filiala Norofert SA, Norofert USA, LLC, este un pas important în procesul de extindere în America. Odată cu primirea acestei înregistrări, Norofert poate începe comercializarea în statul Ohio a celor patru produse în timpul campaniei de toamnă din acest an”, transmite compania într-un raport la Bursă.

Norofert este deţinută în proporţie de 38,7% de Vlad Popescu, fondator, preşedinte CA şi director general, în timp ce Ileana Popescu deţine 19% din companie, iar Marius Alexe are un pachet de 12% din numărul de acţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO