Burse - Fonduri mutuale

Pogonaru mută Prodplast pe platforma industrială Faur a fraţilor Cristescu

Pogonaru mută Prodplast pe platforma industrială Faur a fraţilor Cristescu

Foto Mihai Dăscălescu

01.10.2012, 00:04 959

Producătorul de materiale plastice Prodplast Bucureşti (PPL), companie controlată de omul de afaceri Florin Pogonaru (foto), se mută pe platforma industrială Faur din Capitală, unde a închiriat două hale în suprafaţă totală de peste 7.000 de metri pătraţi şi vrea să reînceapă producţia cu echipamente noi.

"Intenţionăm să reîncepem producţia cu echipamente noi, cu o fabrică nouă, să producem folie şi PVC. Relocarea este în curs. Vrem să aducem echipamente noi din străinătate", a declarat Pogonaru. Prodplast a transmis vineri Bursei de Valori un comunicat prin care a anunţat că a semnat marţi un contract pentru cumpărarea unui echipament de transport-cântărire-dozare necesar fabricaţiei granulelor de PVC şi care urmează să fie montat pe noua locaţie din platforma industrială Faur.

Noul echipament este achiziţionat de la o firmă din Italia pentru suma de 480.000 de euro. Prodplast a anunţat la începutul lunii aprilie că întrerupe activitatea pe termen nedeterminat, de la 1 mai, pentru relocare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO