Burse - Fonduri mutuale

Prospecţiuni Bucureşti mai caută 400 de angajaţi

Prospecţiuni Bucureşti mai caută 400 de angajaţi

Autor: Carol Dan

18.09.2013, 20:56 1169

Compania Prospecţiuni Bucureşti (PRSN), controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender, a investit în primele opt luni 80,5 mil. lei (18 mil. euro) pentru dezvoltarea capacităţilor de lucru necesare extinderii activităţii şi va angaja în perioada următoare 400 de persoane, în ţară şi străinătate.

„Până relativ recent, pentru activităţile internaţionale era suficient doar personalul din România, însă dezvoltarea accelerată din ultimii ani ne-a determinat să facem angajări şi din alte state, deoarece avem nevoie de toţi românii la nivel local“, a declarat directorul general al companiei, Gehrig Schultz.

Conducerea companiei susţine că Prospecţiuni a creat, în primele opt luni ale anului curent, peste 1.000 de locuri de muncă, dintre care 41 permanente şi restul sezoniere. În prezent, Prospecţiuni are 3.200 de salariaţi, iar în perioada următoare va mai angaja 400 de oameni pentru a lucra temporar în cadrul unor contracte desfăşurate în România.  Prospecţiuni îşi desfăşoară activitatea pe patru continente şi din acest motiv recrutările de personal nu sunt doar din România. 

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.09.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO