Burse - Fonduri mutuale

Radu Roşca preia locul lui Nilaş la conducerea BT Securities

Radu Roşca preia locul lui Nilaş la conducerea BT...

Autor: Roxana Pricop

04.02.2015, 00:05 891
Radu Claudiu Roşca, preşedin­tele firmei de brokeraj BT Securities, ar urma să preia funcţia de director general rămasă liberă după ce Rareş Nilaş, prin­tre cei mai longevivi brokeri de pe piaţa locală de ca­pital, şi-a dat de­mi­sia, potrivit unor surse din piaţă.
 
BT Securities este divizia de brokeraj a gru­pu­lui financiar Ban­ca Transil­vania. Fir­ma a încheiat pri­ma lună din an pe locul al şaselea în cla­samentul bro­kerilor de la bursa din Bucureşti, cu rulaje inter­me­diate de 66,5 mi­l. lei. Radu Claudiu Roşca lucrează pentru Banca Transil­vania din 1995, iar la BT Securities a venit în anul 2009. El mai deţine şi poziţia de auditor intern la societatea de ad­ministrare a grupului, BT Asset Mana­gement, cu active în gestiune de peste 1,5 miliarde de lei.
 
În 2013, BT Securities a început negocierile pentru o fuziune cu SSIF Broker Cluj-Napoca, singura din branşă listată la bursă, tranzacţie care însă nu s-a mai concretizat.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO