Burse - Fonduri mutuale

Vivian Nicoli pleacă din boardul Fondului Proprietatea după un an în Comitetul Reprezentanţilor pentru a onora alte angajamente

Vivian Nicoli pleacă din boardul Fondului Proprietatea...

Autor: Cristina Bellu

27.07.2020, 21:50 255

Fondul Proprietatea (simbol bursier FP) a anunţat luni la bursă că Vivian Nicoli, membru al boardului din septembrie 2019, a decis să se retragă din funcţiile deţinute în cadrul Comitetului Reprezentanţilor şi în Comitetele Consultative ale Fondului, începând cu data de 1 septembrie, pentru a-şi onora alte angajamente.

“Numirea unui nou membru al Comitetului va fi pe ordinea de zi a următoarei adunări generale a acţionarilor”, transmit reprezentanţii FP.

Vivian Nicoli, partener fondator al companiei Eiser Infrastructura din Londra, a primit în septembrie 2019 un mandat în Comitetul Reprezentanţilor. La momentul respectiv ea l-a depăşit la voturi pe Florian Munteanu, obţinând 3,13 miliarde de voturi „pentru” în timp ce Florian Munteanu a primit 750 milioane de voturi.

Fondul Proprietatea (FP) a anunţat recent la Bursă că a înaintat către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) o solicitare de aprobare a unei oferte publice de cumpărare a acţiunilor proprii în legătură cu programul de răscumpărare a maximum 220 de milioane de acţiuni şi GDR-uri aprobat de acţionari în noiembrie 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO