Burse - Fonduri mutuale

ZF Capital Market Summit, 1st Edition. Aurel Bernat, CEO al BT AM: Vedem o întoarcere a clienţilor, în special în zona de fonduri mixte şi de acţiuni. Lumea este mai reactivă în momentul de faţă

Aurel Bernat, CEO al BT Asset Management: Fluxurile clienţilor de retail ne pun şi pe noi pe direcţii de vânzare sau cumpărare, în funcţie de cum sunt clienţii noştri.

Aurel Bernat, CEO al BT Asset Management: Fluxurile clienţilor de retail ne pun şi pe noi pe direcţii de vânzare sau cumpărare, în funcţie de cum sunt clienţii noştri.

Autor: Eduard Ivanovici

21.03.2022, 08:00 515

♦ Contextul ultimelor săptămâni, similar şocului resimţit de pieţe în 2020 ♦ Totuşi, clienţii tind să revină mai repede în piaţă in situaţia actuală.

Aurel Bernat, CEO al BT Asset Management, societatea de administrare a investiţiilor din cadrul grupului financiar Banca Transilvania, consideră că fondurile mixte şi de acţiuni au fost, în ultimul timp, martorele unei schimbări de percepţie a clienţilor.

„Vedem o întoarcere a clienţilor, în special în zona de fonduri mixte şi de acţiuni, după două săptămâni în care am văzut cozi la benzină şi ulei. Şi lucrurile acestea sunt cât se poate de fireşti, important este să nu se propage în timp. Vedem că nu s-a propagat în timp, la fel s-a întâmplat şi cu pieţele de capital. Lumea este mult mai reactivă în momentul de faţă şi, văzând discounturile din pieţe, s-au reîntors către noi“, a spus Aurel Bernat, invitat în timpul summit-ului ZF Romanian Capital Market.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO