Burse - Fonduri mutuale

ZF Deschiderea de astăzi. Milan Pruşan, NN Investment Partners: Am ajuns anul trecut la active de 830 mil. euro, în creştere cu 24% de la an la an

Autor: Eduard Ivanovici

27.01.2022, 08:24 226

Am observat o performanţă semnificativă pe zona de acţiuni şi fonduri mixte Fondurile Romanian Equity şi Romanian Bond, la 2,8 mld. lei active sub administrare.

Milan Pruşan, managing director al NN Investment Partners, a fost prezent în cadrul ediţiei ZF Deschi­derea de Astăzi din 26 ianuarie 2022, unde a discutat despre rezultatele de anul trecut ale admi­nistratorului de in­vestiţii, sectorul ener­getic, scăderile înre­gistrate re­cent de pieţele de capital, cât şi despre şi tranziţia dinspre acţiu­nile „growth“ spre cele de tip „value“.

„A fost un an foarte bun pentru noi. Suntem cunoscuţi pentru piaţa din România mai degrabă pentru cele două stra­tegii denominate în lei, referindu-mă la Romanian Equity şi Romanian Bond, care totalizează peste 2,8 mld. lei active în admi­nistrare. Avem şi strategii interna­ţionale pe care investitorii români le-au ales cu precădere anul trecut, iar activele noastre au depăşit 830 de milioane de euro, cu o creştere de 24% faţă de decembrie 2020“, a spus Milan Pruşan.

„Am obser­vat o preferinţă clară pentru zona de acţiuni şi fonduri mixte, care a crescut semnificativ.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO